Wie ben ik, wat doe ik.

Even voorstellen; mijn naam is Thérèse de Nerée-Schoondermark. Naast mijn baan als financieel manager ben ik gecertificeerd mantelzorgmakelaar  in Tilburg en omstreken. 

Het idee om mantelzorgers te ondersteunen en een gids te zijn in het woud van zorgwetten en administratieve rompslomp bestond al langer, maar kreeg pas echt vorm toen de mantelzorgmakelaar op mijn pad kwam. Het overnemen van de soms complexe regeltaken en daardoor het ontzorgen van mantelzorgers, maar vooral ook het persoonlijk contact, is wat me aantrok in dit beroep. Door de opleiding en praktijkervaring heb ik inmiddels een brede kennis van de wetten en regels rondom zorg, inkomen, arbeid, welzijn en recht en is het voor mij een uitdaging om voor u de beste oplossing te vinden voor uw zorg gerelateerde vragen.
Mijn kwaliteiten; goed luisteren, organiseren, analytisch inzicht, in oplossingen denken en zaken regelen.

Ik neem u graag het, vaak complexe regel- en uitzoekwerk uit handen. Overleg en samenwerken met zorgverleners en instanties, het regelen van zaken op gebied van zorg, werk, inkomen, recht en welzijn, doe ik met veel plezier voor u, zodat u al uw aandacht kunt geven aan degene waar u voor zorgt!

Stel uw vraag per email of telefonisch. Misschien kan ik uw vraag telefonisch beantwoorden, anders maken we een afspraak om alles rustig door te spreken.