Uw ervaringen met
Mantelzorg makelaar Reeshof

Mantelzorg ondersteuning
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mantelzorgmakelaar Reeshof
Average rating:  
 9 reviews
 by Annette
Super

Zo fijn dat ik al het gedoe rond de CIZ aanvraag voor mijn ouders kon overlaten aan een professional! Helder, snel en efficiënt gehandeld met het gewenste resultaat! Dankjewel Therese!

 by Jeanne

Hardstikke fijn geholpen, nadat CZ niet echt wilde meewerken, kreeg ik het adres van Therese, en ze heeft ons als gezin ontzettend geholpen in de moeilijke wereld van papieren en aanvrages ed. Fijn om die ondersteuning te ontvangen.

 by Jan
CIZ etc.

Ik werd geattendeerd op de mogelijkheid om een zorgmakelaar in te schakelen vanuit de zorgverzekering.
Daar is een budget voor iemand gelieerd aan de VGZ. En toen ging het snel.
Uit het gesprek met Therese volgde een aanvraag wet langdurige zorg bij CIZ.
De Toelichting aanvraag CIZ was zo goed beschreven dat iemand zei; het is wel confronterend als je het zo leest, maar het klopt wel.
Het vervolgtraject was snel doorlopen, ook wat betreft plaatsingsmogelijkheden.
Kortom: Therese weet wat te doen en bereikt zeer snel resultaat.

 by Erna
Fantastische mantelzorgmakelaar, neemt je echt zorgen uit handen!

Thérèse heeft ons erg goed en snel geholpen bij het regelen van een indicatie voor mijn moeder. Ze is deskundig, flexibel en betrokken en heel fijn om mee samen te werken.

 by Van Spreuwel
Een aanbeveling om Thérèse de Nerée aanvraag PGB te laten regelen. Ze is erg gedreven, zet zich 100% in om alles op korte termijn te realiseren.

Thérèse is een persoon die werkt met haar hart. Door het werken met korte lijntjes, verloopt de aanvraag snel. Ze is erg hartelijk en geduldig, neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden. Een echte topper!!!!!

 by Annemiek
Heel goed geholpen

Therese heeft ons heel goed geholpen. Ze legt alles duidelijk uit en we kregen vlot antwoord op onze vragen. Heel blij met haar hulp!

 by Anja
Alles geregeld

Duidelijke uitleg over alles, vervolgens de aanvraag verstuurd. Daar waren we zelf veel langer mee bezig geweest.

 by Angelique
Erg tevreden.

Heel tevreden met mijn mantelzorgmakelaar. Ze schakelt snel en legt alles duidelijk uit. Na lang zelf zoeken in mij nu duidelijk geworden wat er nodig is om de zorg voor mijn moeder goed te regelen. Therese heeft al het papierwerk gedaan gelukkig. Daardoor is de indicatie in een keer goed gekeurd. Ik wens iedereen een fijne mantelzorgmakelaar toe!
Groetjes Lique

 by Marieke de Groot
Fijn dat het nu geregeld is!

We waren zelf al een half jaar met de Gemeente bezig om iets geregeld te krijgen. Door de inzet van de mantelzorgmakelaar kon het ineens wel snel geregeld worden.