financieel

Uurtarief

Als u geheel vrijblijvend contact met mij opneemt, per telefoon of per email, bespreken we in het kort uw situatie en uw vragen. Misschien kan ik uw vragen direct al beantwoorden, anders maken we een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek wordt duidelijk wat er precies nodig is. Na het intakegesprek ontvangt van mij een gespreksverslag en een indicatie van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor mijn diensten geldt een uurtarief van € 87,73 per uur incl. btw.  Na uw akkoord ga ik voor u aan de slag. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Misschien kunt u aanspraak maken op een vergoeding voor de diensten van een mantelzorgmakelaar. Zie hieronder een aantal mogelijkheden.

Zorgverzekeraar

Veel zorgverzekeraars vergoeden de diensten van een mantelzorgmakelaar vanuit de aanvullende verzekering. U kunt daarvoor contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Ik kan u informeren over de te nemen stappen. Een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar vind u hier 

PGB

Heeft u een WLZ indicatie, dan kunt u de diensten van de mantelzorgmakelaar eventueel vanuit het vrij besteedbare deel van het PGB betalen.

Werkgever

Vindt uw werkgever duurzaam inzetbare werknemers belangrijk? Informeer of uw werkgever bij wil dragen aan een goede werk-privébalans en laat hem/haar contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen.