Hulp bij PGB Breda

✓ Complexe regeltaken

✓ Gecertificeerd mantelzorgmakelaar

✓ Denken in oplossingen

Hulp bij een PGB in Breda

Wanneer u behoefte heeft aan hulp bij het aanvragen van een PGB in regio Breda of Tilburg, kunt u bij mij terecht. Een persoonsgebonden budget (PGB) is een bedrag waarmee men zelf verpleging, hulp of zorg inkoopt. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om als mantelzorger betaald te worden vanuit een persoonsgebonden budget. Mantelzorgmakelaar Reeshof uit Tilburg vertelt u daar graag meer over.

Ik sta voor u klaar met hulp bij het aanvragen van een PGB in Breda

Als u wilt weten welke mogelijkheden er zijn omtrent het aanvragen van een persoonsgebonden budget, staat de mantelzorgmakelaar voor u klaar. U kunt als mantelzorger bij mij terecht voor begeleiding in de wereld van de zorg en ondersteuning. Bent u bijvoorbeeld benieuwd of u als mantelzorger vanuit een PGB betaald kan worden? Of heeft u andere vragen omtrent het aanvragen van een persoonsgebonden budget? Dan help ik u graag. Ik vertel u graag meer over wat ik voor u kan betekenen.

Schakel mij in voor hulp bij het regelen van een PGB in regio Breda

Loopt u tegen onduidelijkheden of problemen aan bij het aanvragen van een PGB in regio Breda, en wilt u weten welke hulp ik u kan bieden? Twijfel niet om contact met mij op te nemen, ik sta u graag te woord. Bel naar 06 818 76 524 of stuur een e-mail naar info@mantelzorgmakelaar-reeshof.nl om een gesprek in te plannen.

Vragen over onze dienst?

    Mantelzorgmakelaar Reeshof
    Average rating:  
     0 reviews