Zorg en ondersteuning Tilburg

✓ Complexe regeltaken

✓ Gecertificeerd mantelzorgmakelaar

✓ Denken in oplossingen

Aanvragen van zorg en ondersteuning in Tilburg

Bent u bezig met het aanvragen van zorg en heeft u behoefte aan ondersteuning in regio Tilburg of Breda? Bij Mantelzorgmakelaar Reeshof kunt u terecht voor professionele begeleiding. Ik heb uitgebreide ervaring met het zorgverzekeringsstelsel en help u graag met uw zorggerelateerde vragen. Voor ondersteuning bij het aanvragen van zorg in regio Tilburg of Breda rekent u op mij.

Ik bied hulp bij het aanvragen van zorg en verzorg ondersteuning in regio Tilburg

Het is niet altijd duidelijk hoe u zorg aanvraagt voor een naaste. Regelingen zijn vaak ingewikkeld en er komt veel papierwerk bij kijken. Als u graag ondersteuning wilt ontvangen bij het aanvragen van zorg, sta ik in regio Tilburg en Breda voor u klaar. Ik adviseer u bijvoorbeeld op het gebied van zorg en regelgeving, om onduidelijkheden weg te nemen en u te ontlasten.

Hulp voor mantelzorgers

Als u zelf zorg verleent aan een naaste, kan dat een flinke uitdaging zijn. De combinatie van zorgtaken met uw eigen gezinsleven en werk kan soms te veel worden. In dat geval kan professionele mantelzorgondersteuning in Breda of Tilburg verlichting bieden. Ik neem bijvoorbeeld graag de regeltaken van u over, zodat u meer tijd voor uw naaste heeft. Voor meer informatie over begeleiding bij mantelzorg, plan ik graag een gesprek in.

Plan een vrijblijvend gesprek met mij in

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het aanvragen van zorg in Tilburg of Breda en omgeving? Voor professionele begeleiding vertrouwt u met een gerust hart op Mantelzorgmakelaar Reeshof. Twijfel niet om contact met mij op te nemen als u vragen heeft. Stuur een e-mail naar info@mantelzorgmakelaar-reeshof.nl of bel naar 06 818 76 524.

Vragen over onze dienst?

    Mantelzorgmakelaar Reeshof
    Average rating:  
     0 reviews