Begeleiding mantelzorg Tilburg

✓ Complexe regeltaken

✓ Gecertificeerd mantelzorgmakelaar

✓ Denken in oplossingen

Mantelzorgunit in Tilburg

Denkt u erover om een mantelzorgunit te plaatsen, bijvoorbeeld in uw achtertuin in regio Tilburg? Dan help ik u graag verder met alle informatie omtrent voor- en nadelen, vergunning, financiën en meer. Dankzij een mobiele mantelzorgunit kunt u zorg bieden aan uw naaste in een bekende omgeving. Hierdoor is het niet nodig dat hij of zij in een zorginstelling wordt opgenomen.

Zelf een mantelzorgunit plaatsen op eigen terrein in Tilburg

Het grote voordeel van een mobiele mantelzorgunit is dat u geen grootschalige verbouwingen aan uw eigen woning in Tilburg hoeft uit te voeren als mantelzorger. Diverse leveranciers bieden complete units, eventueel met keuken en badkamer als dit gewenst is. Het verschilt per gemeente aan welke regels u moet voldoen als u een mantelzorgunit wilt plaatsen, zo ook in de gemeenten in en om Tilburg. Daarom is het verstandig om dit uit te zoeken. Heeft u hier geen tijd voor omdat de mantelzorg veel van u vraagt, naast uw eigen baan en gezin? Dan help ik u met persoonlijke hulp bij zorgwetten graag door het woud aan regels en procedures.

Bespreek de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek

Wilt u graag weten wat er mogelijk is als u een mantelzorgunit in (de omliggende gemeenten van) Tilburg of Breda wilt plaatsen? De mantelzorgmakelaar biedt u het correcte advies. Neem contact met mij op via 06 818 76 524 of info@mantelzorgmakelaar-reeshof.nl om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Vragen over onze dienst?