Hulp bij zorgwetten Tilburg

✓ Complexe regeltaken

✓ Gecertificeerd mantelzorgmakelaar

✓ Denken in oplossingen

Hulp bij zorgwetten in regio Tilburg

U rekent op Zorgmakelaar Reeshof voor hulp bij zorgwetten in Tilburg, Breda en omgeving. Sinds 2015 wordt het Nederlandse zorgstelsel gevormd door vier wetten. Deze wetten zorgen ervoor dat iedereen de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Vaak weet men echter niet goed, waar men terecht kan voor het regelen van zorg. Ik help u daar graag bij.

Voor hulp bij zorgwetten in regio Tilburg of Breda rekent u op mij

De vier zorgwetten zijn de Wet langdurige zorg (WLZ), de Zorgverzekeringswet, de Jeugdwet en de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Ik beschik over uitgebreide kennis van deze wetten op nationaal en lokaal niveau. Wanneer u bijvoorbeeld behoefte heeft aan hulp bij het aanvragen van een PGB, sta ik voor u klaar. Wanneer u langdurige zorg wilt aanvragen voor bijvoorbeeld een ouder die niet langer zelfstandig kan wonen, adviseer ik u graag bij het aanvragen van een indicatie voor de WLZ.

Advies en hulp voor mantelzorgers

U kunt niet alleen bij mij terecht voor hulp bij zorgwetten in Tilburg, Breda en omgeving. Ik sta ook klaar voor mantelzorgers. Het verlenen van mantelzorg is een intensieve taak, waarbij overbelasting voorkomen moet worden. Hulp is daarom vaak welkom. Bij Mantelzorgmakelaar Reeshof kunt u terecht voor ondersteuning bij de zorg. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld het plaatsen van een mantelzorgunit, rekent u op mij.

Stel uw vragen over hulp bij zorgwetten in Tilburg en Breda aan mij

Wilt u zorg regelen zoals bijvoorbeeld wijkverpleging, langdurige zorg voor een kwetsbare oudere of zorg bij een (lichte) verstandelijke beperking? U rekent op mij voor hulp bij zorgwetten in Tilburg, Breda en omgeving. Ik ga graag met u in gesprek om u meer te vertellen over wat ik voor u kan doen. Bel gerust naar 06 818 76 524 of stuur een e-mail naar info@mantelzorgmakelaar-reeshof.nl.

Vragen over onze dienst?

    Mantelzorgmakelaar Reeshof
    Average rating:  
     0 reviews