Ondersteuning mantelzorg

✓ Complexe regeltaken

✓ Gecertificeerd mantelzorgmakelaar

✓ Denken in oplossingen

Begeleiding bij mantelzorg in regio Tilburg

Begeleiding op het gebied van mantelzorg in regio Tilburg kent veel verschillende vormen en maten, ook van een professionele begeleider. Deze flexibiliteit is erg belangrijk, omdat iedere situatie met een zorgbehoevende én zorgverlener anders is. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van zorg, werk, welzijn, wonen, inkomen en recht bespaar ik u een hele hoop tijd en geregel. Als professionele begeleider op het gebied van mantelzorg ben ik op de hoogte van alle geldende wet- en regelgeving, ook op lokaal niveau in de gemeenten rondom Tilburg en Breda.

Professionele begeleiding voor taken rondom mantelzorg in de omgeving van Tilburg

Mantelzorger is een baan op zich die u naast uw eigen werk en gezinsleven nog extra oppakt. Bovendien moeten er allerlei zaken geregeld worden, terwijl de communicatie hierover vaak onnodig ingewikkeld en ondoorzichtig is. Ik sta voor u klaar met mijn kennis van de regelgeving in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan de aanvragen voor een mantelzorgunit op eigen terrein, maar ook het aanvragen van een zorgindicatie voor bijvoorbeeld de WLZ of WMO. Mantelzorgmakelaar Reeshof uit regio Tilburg is de begeleider die u hiermee helpt, zodat u mantelzorg en begeleiding kunt bieden aan uw naaste zoals u dat wenst.

Stel uw vragen tijdens een persoonlijk gesprek

Ik vind het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom ga ik als begeleider met u in gesprek over de mantelzorg die nodig is voor de zorgbehoevende in regio Tilburg. Op die manier weet ik precies welke begeleiding u nodig heeft. Stel uw vraag telefonisch via 06 818 76 524 of stuur een e-mail naar info@mantelzorgmakelaar-reeshof.nl voor meer informatie. Indien nodig en gewenst plannen we tijdens het eerste contactmoment een persoonlijk intakegesprek in om de gevraagde mantelzorgondersteuning te bespreken.

Vragen over onze dienst?