Zorg regelgeving Tilburg

✓ Complexe regeltaken

✓ Gecertificeerd mantelzorgmakelaar

✓ Denken in oplossingen

Vragen over zorg en regelgeving in regio Tilburg

Het aanvragen van zorg en de regelgeving die daarbij komt kijken in Tilburg, Breda en omgeving, kunnen erg ingewikkeld zijn. Bij Mantelzorgmakelaar Reeshof kunt u terecht voor hulp bij het aanvragen van zorg en voor advies met betrekking tot de bijbehorende regelgeving in Tilburg en Breda. Met mijn uitgebreide kennis op het gebied van wetten en regels rondom zorg, help ik u graag.

Ik vertel u graag meer over zorg en gerelateerde regelgeving in Tilburg en omgeving

U kunt bijvoorbeeld bij mij terecht voor hulp bij zorgwetten in Tilburg, Breda en omgeving. Het regelen van zorg verloopt altijd via een van deze vier wetten, die sinds 2015 het Nederlandse zorgstelsel vormen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over het aanvragen van een indicatie voor de WLZ, omdat een oudere naaste niet meer zelfstandig kan wonen? Dan help ik u graag verder.

Mantelzorgers rekenen eveneens op mijn hulp

U rekent niet alleen op mij voor hulp bij het regelen van zorg in regio Tilburg en Breda of het verduidelijken van de regelgeving omtrent het zorgstelsel. Mantelzorgmakelaar Reeshof staat namelijk ook voor u klaar als u behoefte heeft aan hulp bij mantelzorg in Tilburg en omgeving. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden.

Neem direct contact met mij op

Bent u bezig met een aanvraag voor een indicatie en heeft u vragen over regelgeving omtrent zorg in regio Tilburg of Breda? Of bent u als werkgever zijnde benieuwd hoe u ervoor zorgt dat uw werknemers die mantelzorg verlenen, niet overbelast raken? Ik ben u op verscheidene vlakken graag van dienst. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 06 818 76 524 of stuur een e-mail naar info@mantelzorgmakelaar-reeshof.nl.

Vragen over onze dienst?

    Mantelzorgmakelaar Reeshof
    Average rating:  
     0 reviews