Hulp bij WLZ Tilburg

✓ Complexe regeltaken

✓ Gecertificeerd mantelzorgmakelaar

✓ Denken in oplossingen

Hulp bij de WLZ in Tilburg

Als u hulp wilt krijgen bij het aanvragen van zorg vanuit de WLZ in Tilburg, Breda en omstreken, rekent u op mij. De Wet langdurige zorg (WLZ) regelt intensieve zorg voor mensen met een psychische aandoening of een handicap en voor kwetsbare ouderen die bijvoorbeeld niet meer goed voor zichzelf kunnen zorgen. Mantelzorgmakelaar Reeshof uit regio Tilburg begeleidt u graag met hulp bij het aanvragen van een indicatie of beschikking voor de WLZ in Tilburg en Breda.

Hulp bij het aanvragen van zorg vanuit de WLZ in Tilburg en Breda

Wanneer bijvoorbeeld uw vader of moeder niet langer zelfstandig kan wonen, kan hij of zij met een WLZ-indicatie verhuizen naar een zorginstelling. Daar wordt alle benodigde zorg en begeleiding aangeboden. Ik ben op de hoogte van regelingen bij instanties op lokaal en landelijk niveau. Als mantelzorgmakelaar bied ik hulp aan bij het aanvragen van een indicatie voor de WLZ in regio Tilburg en Breda. U kunt tevens bij Mantelzorgmakelaar Reeshof terecht voor het aanvragen van een PGB. Ook als u behoefte heeft aan begeleiding bij mantelzorg in Tilburg, Breda en omgeving, sta ik voor u klaar.

Neem contact met mij op om een persoonlijk gesprek in te plannen

Wilt u zorg vanuit de WLZ aanvragen in Tilburg of Breda, maar weet u niet zo goed hoe? Ik sta voor u klaar met hulp bij het aanvragen van een indicatie dan wel beschikking voor de WLZ in Tilburg, Breda en omstreken. Lees meer over mij en laat me weten waar ik u bij mag helpen. Ik vertel u graag meer over wat ik voor u kan betekenen. Stuur een e-mail naar info@mantelzorgmakelaar-reeshof.nl of bel naar 06 818 76 524.

Vragen over onze dienst?

    Mantelzorgmakelaar Reeshof
    Average rating:  
     0 reviews